فلفل سیاه

 

فلفل سیاه بومی هند جنوبی امروزی است و به طور گسترده ای در آنجا و جاهای دیگر در مناطق گرمسیری کشت می شود. ویتنام با تولید 24 درصد از کل جهان در سال 2019 ، بزرگترین صادر کننده فلفل است.

از دانه های فلفل سیاه ، خشک و پخته شده ، هم برای عطر و طعم و هم به عنوان یک داروی سنتی استفاده می شده است. فلفل سیاه پر سود ترین ادویه در جهان است و یکی از رایج ترین ادویه هایی است که به غذاهای سراسر جهان اضافه می شود. ادویه آن به دلیل ترکیب شیمیایی پیپرین است که نوعی ادویه متفاوت از خاصیت کپسایسین فلفل قرمز است. در دنیای مدرن به عنوان یک چاشنی همه جا وجود دارد

پس از خشک شدن دانه های فلفل ، می توانید توت ها را خرد کنید تا پودر فلفل سیاه و روغن فلفل استخراج شود. فلفل سیاه در بسیاری از محصولات دارویی و زیبایی استفاده می شود. روغن فلفل همچنین به عنوان روغن ماساژ آیورودا و در درمان های ویژه گیاهی و آرایشی استفاده می شود.

فلفل بومی آسیای جنوبی و آسیای جنوب شرقی است و حداقل از 2000 سال قبل از میلاد برای آشپزی شناخته شده است. استناد یافت نشد. در حالی كه فلفل در جنوب تایلند و مالزی كشت می شد ، مهمترین منبع آن هندوستان به ویژه سلسله چرا در ایالت کرالا بود. شهر بندری باستانی موزیریس در کرالا ، معروف به صادرات فلفل سیاه و ادویه جات مختلف ، در تعدادی از منابع تاریخی کلاسیک مشهور است. دانه های فلفل یک کالای تجاری بسیار گرانبها بود که اغلب از آن به عنوان "طلای سیاه" یاد می شود و به عنوان نوعی پول کالا استفاده می شود.

قبل از قرن شانزدهم میلادی ، فلفل در جاوا ، سوندا ، سوماترا ، ماداگاسکار ، مالزی و همه جای آسیای جنوب شرقی کشت می شد. این مناطق عمدتا با چین تجارت می کردند یا از فلفل به صورت محلی استفاده می کردند. بنادر در منطقه مالابار همچنین به عنوان یک نقطه توقف در تجارت بیشتر ادویه های دیگر از آن طرف شرق در اقیانوس هند نقش داشتند.

 

فلفل-سیاه