تخم شربتی

مهم ترین خواص تخم شربتی به منظور سلامتی بدن

تخم شربتی گیاهی خودرو و یک ساله است که شبیه به ریحان ولی با برگ ها و تخم های ریزتر می باشد. ساقه های آن مربع شکل و گلی مایل به قرمز و صورتی دارد. گیاه تخم شربتی در اوایل بهار در کوهستان ها و بیابان ها می روید.

نام های دیگر این گیاه: بادروج، تره خراسانی، اوقیمن، حوک، بورنگ، صریرا و بادروج ابیض می باشد.

این گیاه علاوه بر یک نوشیدنی لذت بخش، دارویی گیاهی است که در درمان بسیاری از بیماری های مفید است. این گیاه بومی آمریکای مرکزی مانند ذرت به دیگر نقاط جهان برده شده است.

با وجود تزئینی بودن این گیاه، اغلب برای مصرف تخم آن کاشته می شود.

لعاب این دانه ها پس از جذب آب به صورت ژله ای درمی آید که می تواند برای رفع عطش مورد استفاده قرار گیرد.

همچنین این گیاه خواص زیادی دارد و این گونه نیست که فقط برای فصل گرما توصیه شود.

 

 

 

تخم-شربتی

فواید بی نظیر تخم شربتی

تخم شربتی از قدیم به عنوان یک نوشیدنی سنتی بین ایرانیان جای داشته که علاوه بر رفع تشنگی برای متعادل نگهداشتن فشارخون و لاغر شدن بسیار موثر است.

خواص تخم شربتی برای کاهش وزن طبیعی

یکی از بهترین مواد غذایی برای کاهش طبیعی وزن، استفاده از این گیاه به صورت محلول در آب است.

کافیست این گیاه را در آب بریزید و نیم ساعت آن را رها کنید، خواهید دید که دانه های سیاه رنگ آن متمایل به خاکستری شده اند و ماده ی خمیری، لغزنده و ژل مانندی به جای مانده است؛ به همین دلیل، گیاه شربتی برای شما مفید است زیرا در معده ی شما نیز چنین اتفاقی می افتد.این گیاه علاوه بر داشتن میزان بالایی از فیبر، با تولیدمحلولی ژله ای به پاکسازی بدن کمک می کند. این ماده ی ژله ای با کند کردن فعالیت آنزیم ها بر روی کربوهیدرات ها، از تجزیه ی سریع آن ها در بدن جلوگیری می کند.

خواص این گیاه برای آرامش اعصاب

برای تقویت اعصاب روزانه یک یا دو بار این گیاه را در عرق بادرنجبویه مخلوط کنید و آن را با عسل شیرین کنید و بنوشید. تخم شربتی خلق و خوی فرد را خوب می کند، خستگی مفرط ذهنی، تنش های عصبی، افسردگی ، میگرن و مالیخولیا را برطرف می کند.